Badeværelser

Den rette murer i Randers kan hjælpe dig til et nyt badeværelse

Står du overfor en renovering, nybyg eller skal du have et nyt badeværelse i Randers, så ved vi, at dette er en stor proces. Hos Linde Murerfirma ønsker vi at hjælpe dig med alle de projekter, du står overfor. Vi hjælper dig med at komme sikkert i mål, og vi står både til rådighed, når det gælder sparring, men vi er der også i hele processen, helt indtil sidste fuge er lavet. Lad os skabe et moderne badeværelse til dig.

Murerforretning i Randers

Leder du efter en murerforretning i Randers, som kan tilbyde mange forskellige services, så kontakt endelig os hos Linde Murerfirma. Vi er en murerforretning beliggende i Randers, men vi hjælper selvfølgelig også udenfor bygrænsen. Vi er et kvalitetsbevidst firma med stor erfaring, og vi sørger altid for at have dig med i processen, således du får lige det, du drømmer om.

Hjælp nyt badeværelse i Randers

Vi ønsker at være din samarbejdspartner og hjælpe dig til at nå dine drømme. Vi kan derfor sagtens hjælpe dig til et nyt badeværelse i Randers eller måske den nye tilbygning, du ønsker dig.

Her hos Linde Murerfirma kan du få hjælp til opgaver ved renovering af badeværelse såsom:

  • Maling til vådrum
  • Nye fliser
  • Skift af armaturer

Vi kan også hjælpe med resten, og vi skaber en dejlig oase til dig – lige meget om du har et stort rum eller ganske få kvadratmeter at gøre med. Vi kan udnytte det hele.

Kontakt os allerede i dag

Derudover kan du også sagtens kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi giver også gerne en hjælpende hånd med alle de overvejelser, du måtte have. Bor du derfor i Randers eller omegn, så hører vi gerne fra dig og står altid til rådighed. 

Tidligere
Næste

​Hvad koster renovering af badeværelse?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en renovering af badeværelse koster.

I vores virksomhed afhænger vores priser blandt andet af:

Hvor omfattende en renovering og modernisering af badeværelse der er tale om – det koster naturligvis mere, hvis du skal have et helt nyt badeværelse.

Hvilke ønsker du har til valg af materialer.

Hvor lang tid vi skal sætte af til arbejdet.

Uanset om du drømmer om en omfattende renovering, så du får et helt nyt badeværelse, eller om der blot er tale om en mindre renovering og istandsættelse, så står vi klar til at hjælpe dig til en konkurrencedygtig pris.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 22 78 59 65 eller send en e-mail til lindemurerfirma@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud